• Per què hi ha paella al menú dels dijous?

    Costa Solé, Roger Ara Llibres EAN 9788496201750 Veure altres productes del mateix autor
    Per què es diu que els reis tenen la sang blava? Per què la major part de les societats del món són masclistes? Per què diem «Jesús» quan esternudem? D'on prové la dita estar «a la lluna de València»? Per què s'enterra la sardina quan s'acaba el Carnestoltes? Hi ha cap prohibició o tabú universal? D...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    11,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96201-75-0
    • Data d'edició : 01/06/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : Catalán
    • Autor@s : Costa Solé, Roger
    • Nº de pàgines : 112
    Per què es diu que els reis tenen la sang blava? Per què la major part de les societats del món són masclistes? Per què diem «Jesús» quan esternudem? D'on prové la dita estar «a la lluna de València»? Per què s'enterra la sardina quan s'acaba el Carnestoltes? Hi ha cap prohibició o tabú universal? D'on ve el costum de portar flors als difunts? Des de quan hi ha vidres a les finestres? Què vol dir «acabar com el rosari de l'Aurora»? Satisfés la teva curiositat amb Per què hi ha paella al menú dels dijous? Un recull de preguntes i respostes sorprenents de la secció «La pregunta de...» de la prestigiosa revista Sàpiens.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.