• Faig likes, per tant existeixo

    Xarxes social, periodisme i un virus estrany anomenat fake news

    Meira, Isabel Takatuka EAN 9788418821172 Veure altres productes del mateix autor
    Segurament per tu no hi ha un abans i un després d'Internet. Quan vas néixer ja estava tot connectat i et deu semblar impossible que el món pugui funcionar d'una altra manera. No obstant això, Internet ha canviat (i continua canviant) moltes coses en el món, el periodisme inclòs. A través d'Internet...
    Dimensions: 210 x 150 x 10 cm Peso: 236 gr
    Disponible en 7 dies
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18821-17-2
    • Data d'edició : 01/10/2021
    • Any d'edició : 2021
    • Idioma : Catalán
    • Autor@s : Meira, Isabel
    • Traductor@s : Comellas, Pere
    • Ilustradores : Carvalho, Bernardo P.
    • Nº de pàgines : 156
    Segurament per tu no hi ha un abans i un després d'Internet. Quan vas néixer ja estava tot connectat i et deu semblar impossible que el món pugui funcionar d'una altra manera. No obstant això, Internet ha canviat (i continua canviant) moltes coses en el món, el periodisme inclòs. A través d'Internet han aparegut gegants invisibles com Google o Facebook. No són empreses de periodisme, però han transformat la nostra manera d'accedir a la informació. En les xarxes socials les notícies semblen supersòniques i les visualitzacions, els «m'agrada» i els «compartir» es compten per milions. Amb els rumors, les xafarderies i les mentides passa el mateix. Ens hem acostumat a rebre la informació i la desinformació que l'acompanya mitjançant algoritmes secrets, a tenir costums en mons virtuals i a comunicar-nos amb abreviatures i emojis. Vivim en una gegantina bombolla de likes i «compartir». Estem segurs de conèixer les regles del joc? Quin impacte té tot plegat en la nostra relació amb el món i en les decisions que prenem? Aquest llibre pensa que fer-se preguntes és molt important, i que no totes les respostes són a Google.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.